LETNÍ DOPRAVA ZDARMA! 🎉🎉 Nakupte 24 - 27. července nad 699 Kč a získejte doručení ZDARMA. Platí pro Zásilkovnu a GLS. 🎉🎉
Ambasador Ivona Kočendová

Ambasador Ivona Kočendová

Proč TianDe a Já?

Co mě na této kosmeceutice zaujalo?

Především to, že to není jen „o produktech“, ale i o tom, jak se stát více sama-sebou, být krásnější a zdravější. A věřte, že když jste spokojená, je spokojené i vaše okolí. Já sama jsem hodně, „akční“……běhám, cvičím, zumbuju.  Prostě miluju pohyb. Ale mám ráda i své tělo a proto mu dopřávám právě produkty TianDe, které obsahují spoustu přírodních ingrediencí jako bylinky, minerály a éterické oleje, které mi pomáhají regenerovat a nejen mně, ale i celé naší rodině, která má sport tak nějak v krvi. Navíc jsou tyto produkty vyráběny tradičním postupem čínské medicíny, rychle účinkují a hlavně jsou kvalitní!

A i když TianDe používám roky, nejvíce jsem se o jejich účincích přesvědčila právě letos v červnu, kdy se mi stal hodně nepříjemný úraz. Díky produktům TianDe jsem bolest zvládala bez analgetik a ranky a odřeniny se mi zahojily mnohem dříve. Toho si všimlo i mé okolí, takže s klidem můžu napsat, že TianDe opravdu “funguje”.

Navíc si díky prodeji těchto výrobků můžu dovolit koupit, to, co bych si z rodinného rozpočtu pořídit nemohla. Vlastně si tím plním svá přání. A to je na TianDe to skvělé a motivující.

Proto se ráda s vámi podělím o další zkušenosti a možnost, jak si díky TianDe zvýšit nejen vaši prosperitu, ale především obohatit váš život a zlepšit vaše zdraví. A díky nákupům na našem e:shopu: www.tian-de.cz získat navíc spoustu dárků, možnost zúčastnit se soutěží a k tomu získat skvělý servis.

Dovolte si být „TianDe“ tedy „Nebesky dokonalými“ a dopřejte sobě i vašim blízkým za velmi příznivé ceny kvalitní produkty.

Stačí mi zavolat nebo napsat na:

Mobil: +420 774 12 44 55

E:mail: tiande.ivona@gmail.com

FCB: https://www.facebook.com/tiandesivcou/?modal=admin_todo_tour

 

Mějte krásný zbytek dne,

Ivona Kočendová

ambasadorka TianDe

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz