Vitalita a zdraví na zimu: Začněte s podzimním detoxem

Vitalita a zdraví na zimu: Začněte s podzimním detoxem

Podzim je ideálním obdobím pro detoxikaci těla, která vás připraví na zimu a pomůže zůstat plní energie a vitality i v chladném počasí.

Během léta často jíme nezdravě, účastníme se grilování a konzumujeme alkohol, což vede k hromadění toxinů v těle. S příchodem podzimu se proto cítíme unavenější a naše imunita je oslabená. Detoxikace je skvělý způsob, jak tělo odlehčit a posílit.

Jak vám podzimní detox pomůže:

  1. Posílí imunitu, díky čemuž budete odolnější vůči nemocem.
  2. Zrychlí metabolismus a pomůže zkrotit pocit hladu.
  3. Zvýší energii a zlepší kvalitu spánku.
  4. Odkyselí organismus a uleví tělu.
  5. Omezí vypadávání vlasů.

Začněte lehčí stravou a postupným půstem

Odlehčete své zažívání zvýšenou konzumací ovoce a zeleniny. Pokud chcete, vyzkoušejte i půst – 1 až 3 dny můžete být bez jídla nebo pít jen ovocné a zeleninové šťávy. Před tímto krokem se ale poraďte s lékařem, zvláště pokud nemáte pevné zdraví.

Pokud se na půst necítíte, zkuste přerušovaný půst. Ten můžete začít tak, že poslední jídlo budete mít například v 18 hodin a dalších 14 hodin nebudete jíst.

Očista střev a podpora mikrobiomu

Detoxikace střev je klíčová pro posílení imunity. Můžete zkusit doplňky stravy s výtažky z vlašského ořechu a houby shiitake, které pomáhají čistit organismus od toxinů a podporují zdravý mikrobiom.

Detoxikační náplasti

Detoxikační náplasti, které aplikujete na plosky nohou, vám pomohou vyplavit z těla škodlivé látky. Tyto náplasti obsahují bylinné výtažky, jako je bambusový ocet, který stimuluje prokrvení a zlepšuje kvalitu spánku.

Zbavte se překyselení organismu

Organismus často trpí překyselením, což může způsobit různé nemoci. Doplněk stravy Citrokalcevit vám pomůže s odkyselením těla díky obsahu vápníku a vitamínů, které posilují imunitní systém.

Speciální kúra pro ženy

Ženy mohou zkusit 10denní kúru s bylinnými intimními vložkami, které podporují zdraví močových cest, harmonizují menstruační cyklus a lze je používat i při kojení či gynekologických potížích.

Pokud se na podzimní detoxikaci připravíte včas, zvládnete chladné období s větší vitalitou a elánem. Nepromeškejte šanci posílit své zdraví a energii!

 

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz