10 denní kúra proti celulitidě

10 denní kúra proti celulitidě

Léto je už skoro tady, mnoho z nás vytáhlo kratší kousky ze skříně, a pak to začalo. Neblahý pocit kolem žaludku, neodbytný červík v hlavě, nutkavá touha neustále se ohlížet v každém zrcadle i výloze… Zkrátka vědomí, že vaše nohy, bříško nebo paže nejsou v kondici a formě, jakou byste si představovali, vás nenechá být. Strašák jménem celulitida je hlavní téma před každou letní dovolenou, kde se bez plavek zkrátka neobejdete. 

Hoďte všechny výčitky, strachy a nepříjemné pocity za hlavu a vrhněte se s námi na 10 denní kúru proti celulitidě. Neumíme vám slíbit zázraky, ale ukážeme vám, co udělat proto, aby vaše problémové partie za 10 dní

  • měly hladší a pružnější pokožku
  • ztratily na objemu
  • měly mnohem méně výraznější projevy celulitidy

- zkrátka, abyste byli šik a mohli jste si s klidem užít radosti života, ať už na dovolené či jen tak, bez zbytečných výčitek, paření se v dlouhých neforemných hábitech, které vás mají zakrýt od hlavy až k patě a s nově nabitým sebevědomím.

 

5 tipů, jak účinně bojovat s celulitidou

1. PITNÝ REŽIM - ZÁKLAD NEJEN BOJE S CELULITIDOU

“Pijte vodu, pijte čistou vodu, pijte vodu a nepijte rum!”...zpívá Jarek Nohavica v jedné své písni a POZOR! má absolutní pravdu.

min. 30 ml / 1 kg váhy / den - základní pravidlo, kolik že potřebujete tekutin


nápoj podporující spalování tuků

Ideální je čistá voda, kterou můžete ochutit citronem či bylinkami.

Dobrým pomocníkem mohou být také neslazené bylinné čaje či nápoje, které povzbudí váš organismus - doporučujeme vyzkoušet novinku od tianDe Instantní nápoj s čekankou a L-karnitinem.

Vyhněte se nebo alespoň omezte alkohol a slazené nápoje.

 

 

2. RACIONÁLNÍ JÍDELNÍČEK TVOŘÍ ODRAZOVÝ MŮSTEK V BOJI PROTI CELULITIDĚ

Vemte rozum do hrsti, omrkněte zásoby v lednici, ve spižírně i tajné skrýše u televize, a s rukou na srdci si sami sobě odpovězte, jestli je to opravdu to nejlepší, co můžete vašemu tělu dát. Racionální strava by měla být pestrá a v žádném případě by se neměla zakládat na jednostranných dietách a hladovění. Není to raketová věda, abyste museli začít studovat, jak zdravě jíst. Zkuste jídelníček odlehčit od sladkých a mastných jídel, přidat zeleninu a ovoce, vyměnit bílé rohlíky za tmavé, které vašemu tělu poskytnou tolik potřebnou vlákninu. 

Pokud jste přece jen čtivý typ, omrkněte náš článek Jak na ploché bříško 2. - Kuchyň jako startovací dráha, který je plný tipů na to, jak kouzlit v kuchyni. Nebo přidejte zdravé bílkoviny v podobě skvělého Čokoládového proteinového koktejlu, o němž si můžete také přečíst. Kromě dokonale vyvážených bílkovin vám dodá také energii, odbourá chutě na sladké a podpoří vaše snažení při formování postavy.

 

3. POHYB NENÍ PŘÍTELEM CELULITIDY

krém proti celulitidě

 

Bez něj to jednoduše nejde. Naše těla byla k pohybu stvořena. Nemusíte být zrovna kulturista nebo se vrhnout na maraton. Zařaďte procházky, při kterých zároveň zrelaxujete hlavu, zkuste nějaké hromadné cvičení, u kterého se můžete pobavit s přáteli, nebo vyměňte auto nebo autobus za kolo na cestu do práce, pokud je to ve vašich možnostech. Máte home office? Skvělé! Udělejte si krátkou přestávku a zacvičte si třeba s židlí.

 

 

4. CELULITIDU ZABALTE, ROZPUSŤTE

Velmi účinné v boji proti celulitidě jsou zábaly. Vzniká při nich tzv. skleníkový efekt, který ještě umocňuje jejich účinky. Pokud máte pocit, že to už je “vyšší dívčí”, opak je pravdou. Díky Bylinnému zábalu Modelování postavy od tiande si zábal snadno uděláte v pohodlí vašeho domova a za zlomek ceny v salónu. Jak na zábal proti celulitidě jako profík najdete v podrobném návodu na www.tian-de.cz. Při pravidelných zábalech během 10 denní kúry vaše problémové partie zmenší objem až o 3 cm.

 

5. MASÁŽ PROTI CELULITIDĚ

Masáž je skvělým relaxačním prostředkem. A tak, jako potřebuje zrelaxovat naše mysl, ocení tuto odměnu i vaše pokožka. Vyzkoušejte masáž ve sprše. Můžete k tomu využít některou z našich jedinečných tělových solí, která pokožku dokonale prokrví, a ještě ji zbaví odumřelých buněk. Vystačíte si však i jen s vodou! Efekt střídání teplé a studené sprchy dělá s pokožkou divy. A nezapomeňte, že v pravidelnosti je síla.

Za zmínku stojí také “štípání” problémových partií. Jednoduše uchopte kůži mezi palec a ukazovák a jemně vytáhněte nahoru. Používejte obě ruce a postupujte systematicky. Ale pozor, neubližujte si.

Všechny tyto procedury podpoří a rozhýbou vaši lymfu, a to je základ v boji proti celulitidě.

blaíček stop celulitidě

 

 

Pokud se trápíte, že vaše partie nevypadají jako z módních časopisů, zkuste udělat něco pro váš lepší pocit. Pojďte s námi do toho a vydržte 10 dní. Není to o hladu, ani drastických dietách, či fyzických výkonech na hraně možností. Vyzkoušejte 10 denní kúru, budete mile překvapeni změnami, které nastanou a…

 

 

…buďte s námi krásné…♥



Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz