LETNÍ DOPRAVA ZDARMA! 🎉🎉 Nakupte 24 - 27. července nad 699 Kč a získejte doručení ZDARMA. Platí pro Zásilkovnu a GLS. 🎉🎉
Čokoládový proteinový koktejl s guaranou

Čokoládový proteinový koktejl s guaranou

přidáno 06.01.2023 10:55:50      

Hledáte ten správný impulz pro změnu životního stylu? Chcete zhubnout nějaké to kilo nebo potřebujete zformovat postavu? Máte mnoho aktivit a býváte z toho vyčerpaní? Nebo jen hledáte nové možnosti pro váš racionální jídelníček?

Odborníci z tianDe vyvinuli produkt speciálně pro vás - Čokoládový proteinový koktejl s guaranou, který vám dnes představíme.

Jde vám hlavou myšlenka, že proteinové koktejly jsou jen pro fitness nadšence nebo věčné dietáře? OMYL - protein neboli bílkovina je hlavním stavebním materiálem celého našeho organismu a je zodpovědná za správné fungování mnoha procesů v lidském těle. A to už je pádný důvod, proč bílkoviny do svého jídelníčku zařadit. A když k tomu přidáme ještě fakt, že bílkoviny jsou živočišné a rostlinné a pro člověka je ideální konzumace obou ve správném poměru, je proteinový koktejl dobrou variantou, jak vylepšit racionální jídelníček každého z nás.

 

Proč začít s Čokoládovým proteinovým koktejlem s guaranou?

Tento koktejl obsahuje kromě ideálního poměru živočišných a rostlinných bílkovin také největší množství tukospalujících aktivních látek, a proto je ideální pro začátek. Pomůže vám nastartovat celý proces a rozhýbat váš metabolismus.

Co od něj můžete čekat?proteinový koktejl

  • snížení chuti na sladké a pocitu hladu
  • snížení hmotnosti
  • pomoc při formování postavy
  • urychlení procesu regenerace po sportovním výkonu
  • zlepšení stavu kůže, vlasů a nehtů
  • zlepšení vašeho zdraví a celkové omlazení organismu

 

Složení Čokoládového proteinového koktejlu s guaranou

Čokoládový proteinový koktejl s guaranou byl odborníky sestaven přesně tak, aby vám pomohl k lepším výsledkům. Kromě mixu proteinů obsahuje i další biologicky aktivní látky, které podpoří vaše zdraví a dodají vám potřebnou energii k výdrži.

Obsahuje tyto složky:

Syrovátkový protein - super rychle stravitelná živočišná bílkovina mléčného původu, která je velice důležitá pro spalování tuků i regeneraci svalů.

Dýňový protein - snižuje hladinu cholesterolu v krvi a ovlivňuje správné fungování srdce, jater a nervové soustavy. 

Konopný protein - čistí tělo od toxinů a zabraňuje tvorbě žlučových kamenů, chrání tělo před stresem a reguluje metabolické procesy.

Esenciální a neesenciální aminokyseliny - látky nezbytné pro fungování organismu, které získáváme právě z bílkovin. Jsou důležité při fyzické i psychické zátěži. Pomáhají organismu řídit základní procesy, vyrábět energii, regenerovat, štěpit tuky, stimulovat náladu, čistit organismus od škodlivin, posilovat obranyschopnost a mnoho dalšího. 

Mezi aminokyselinami, které jsou v koktejlu obsaženy najdeme např.:

  • komplex BCAA - leucin, isoleucin, valin - pro správné spalování tuků, formování a regeneraci svalů, snižují pocit únavy
  • tryptofan - zlepšuje naši náladu a dodává pocit sytosti
  • glutamin - má příznivé účinka na svaly a pomáhá regenerovat organismus během spánku
  • glycin - normalizuje metabolismus i mozkovou činnost
  • arginin - působí proti stresu a depresím a chrání buňky před stárnutím

Ovesná vláknina - ideální pro očistu trávení, zvyšuje množství přátelských bakterií, zlepšuje peristaltiku střev.

Guarana - přírodní “energiťák” obsahující kofein, který vám dodá energii, nastartuje metabolické procesy a působí jako aktivní spalovač tuků.

L-karnitin L-tartrát - přírodní látka, která pomáhá zvýšit odolnost organismu a zvýšit energie. Je dalším druhem spalovače tuků.

Vitamín C - jen z nejprospěšnějších a nejsilnějších antioxidantů pro lidský organismus. Zabraňuje únavě a celkově podporuje organismus.

Hyaluronát sodný zvyšuje produkci kolagenu, podporuje zdraví kloubů a hydratuje pokožku zevnitř.

Pikolinát chromitý - trojmocný chrom, který je nenahraditelný stopový prvek. Snižuje chuť na sladké a tučné jídlo a dohlíží na správné vstřebávání cukru v krvi.

Sladidlo ze stévie - přírodní náhražka cukru s velmi nízkým obsahem kalorií.

 proteiny v porci

 

Co proteinový koktejl naopak NEOBSAHUJE?

  • GMO
  • cukr
  • sóju
  • zesilovače chuti
  • konzervanty
  • syntetická barviva

 

Čokoládový proteinový koktejl s guaranou je vhodný pro každého bez rozdílu. Můžete ho použít jako impuls pro start na cestě za vaší vysněnou postavou nebo jej zkrátka zařadit do vašeho racionálního jídelníčku. Můžete ho mít na svačinu nebo přidat ke snídani či večeři. Je součástí komplexního programu, ve kterém je doporučeno začít právě tímto čokoládovým. Doporučuje se užívat 4 týdny, a poté přejít na Jahodový proteinový koktejl s inulinem.

Ať jste nadšený sportovec, vytížený student, zaměstnaná žena, pracující muž, aktivní senior, pro všechny je důležitá racionální strava s ideálním poměrem makroživin, mezi které bílkoviny patří. Pokud chcete udělat něco pro své zdraví nebo pozorujete nějaké to kilo navíc a chcete se ho zbavit, nakopněte se do této výzvy s Čokoládovým proteinovým koktejlem s guaranou a objevte svůj vnitřní potenciál díky nově nabyté energii.

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz