LETNÍ DOPRAVA ZDARMA! 🎉🎉 Nakupte 24 - 27. července nad 699 Kč a získejte doručení ZDARMA. Platí pro Zásilkovnu a GLS. 🎉🎉
Jak dosáhnout svěží a bezchybné pleti: Průvodce pro každý den

Jak dosáhnout svěží a bezchybné pleti: Průvodce pro každý den

přidáno 15.02.2024 11:12:56      

Každá žena sní o svěží a bezchybné pleti, ale dosáhnout tohoto cíle vyžaduje správnou péči a pozornost. Správný životní styl, včetně zdravé stravy a péče o tělo, je klíčový. Zde je váš komplexní průvodce, jak udržet vaši pleť sametově hebkou:

  • Odstraňování make-upu před spaním: Make-up nechte přes den, ale před spaním jej vždy odstraňte, aby se zabránilo ucpání pórů a podráždění pleti. Použijte produkty speciálně vyvinuté pro odstranění make-upu, jako je micelární voda s fytokomplexem.

  • Večerní čištění: I bez make-upu je důležité obličej večer vyčistit od prachu, nečistot, potu, odumřelých buněk a mastnoty vhodnými přípravky péče o pleť.

  • Ranní čištění: Odstraňte přes noc nahromaděné odumřelé buňky a nečistoty, aby make-up vypadal přirozeně a pleť byla čistá.

  • Tonizace: Po čištění použijte tonikum, aby pleť byla zbavena posledních zbytků nečistot a připravena pro hydrataci. Vyberte tonikum vhodné pro váš typ pleti.

5 Kroků k dokonalé péči o pleť:

  1. Čištění (ráno a večer): Použijte pleťové mléko nebo mycí gel pro odstranění nečistot a make-upu. Vždy začněte s micelární vodou a poté pokračujte k mléku nebo gelu.

  2. Exfoliace (peeling): Jednou za čas aplikujte jemný peeling pro hloubkové vyčištění, odstranění odumřelých buněk a stimulaci obnovy pokožky. V případě suché pleti používejte maximálně jednou za týden.

  3. Tonizace (ráno a večer): Po čištění ošetřete pokožku tonikem, aby byla připravena na další kroky péče.

  4. Intenzivní výživa (séra): Aplikujte pleťová séra pro hloubkovou výživu a regeneraci. Séra nabízejí vysokou koncentraci aktivních látek pro lepší absorpci.

  5. Hydratace a ochrana (ráno a večer): Hydratujte a chráňte pleť denním a nočním krémem, který podporuje regeneraci a vyživuje pokožku.

Doplňková Péče:

  • Péče o oční okolí: Speciální produkty pro oční okolí pomohou zmírnit vznik vrásek, váčky a kruhy pod očima. Důležitý je také dostatek spánku a hydratace.

  • Extra Péče: Zařaďte do své rutiny pleťové masky pro cílenou péči a regeneraci. Masky aplikujte před krémem pro lepší pronikání účinných látek.

Dodržováním těchto kroků a pravidelnou péčí dosáhnete krásné a zdravé pleti, kde make-up bude vaší volbou, nikoli nutností

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz