Jak udělat zábal proti celulitidě jako profík

Jak udělat zábal proti celulitidě jako profík

Jaro je už v plném proudu a sluníčko už nás svými paprsky nutí stále více zmenšovat počet vrstev oblečení a zkracovat jeho délku. Mnoho z nás řeší problém tzv. pomerančové kůže a hledá ideální řešení, jak se zbavit celulitidy. Zapomeňte na drahé procedury a kosmetické salóny a přizpůsobte boj s celulitidou vašim potřebám díky tianDe. Vyzkoušejte Bylinný zábal Modelování postavy v pohodlí přímo u vás doma.

zábal proti celulitidě

   

  • je to snadné
  • ušetříte peníze za salonní procedury
  • nemusíte se před nikým stydět
  • ošetření si naplánujete podle vašeho časového harmonogramu
  • můžete k ošetření zvolit i večerní hodiny, které jsou z hlediska fungování organismu nejvhodnější
  • lépe dodržíte každodenní pravidelnost ošetření během kúry

 

Bylinný zábal Modelování postavy z řady Pro Botanic je 100% přírodní a oproti salonním zábalům, které jsou zpravidla jednosložkové, vám nabízí působení hned několika velmi účinných složek v boji s celulitidou najednou. Jsou to:

Hnědé mořské řasy - zrychlují buněčný metabolismus, rozproudí lymfatický systém, což je důležité pro detoxikaci a čištění pokožky, zesilují proces štěpení tuků a vyživují pokožku díky obsahu obrovského množství vitamínů, stopových prvků a dalších bioaktivních látek. Např. obsahují velké množství  kyseliny alginové, která poskytuje pokožce dlouhodobou a kvalitní hydrataci. Dále pak třeba aminokyseliny glycin a prolin, které stimulují vlastní syntézu kolagenu v pokožce, díky čemuž zábal poskytuje také výrazný liftingový efekt.

Mořské řasy pokožku vyhlazují a změkčují pokožku, zrychlují štěpení podkožního tuku a vaše pokožka bude po ošetření hedvábná a jemná.

Zázvor - zrychluje místní krevní oběh, stimuluje proces lipolýzy - rozpad tuků v podkoží, snižuje výskyt celulitidy, zmírňuje otoky.

Zelený čaj - má silné antioxidační účinky, zabraňuje stárnutí, neutralizuje volné radikály, zvyšuje mikrocirkulaci a pružnost.

Altajské byliny - obnovují pružnost a elasticitu kůžu, urychlují regeneraci tkání v případě poškození. Pomáhají odstranit vady pokožky jako jsou suchá pokožka a její olupování, strie, pigmentové skvrny.

 

Jak na zábal proti celulitidě

"jak

  1. Před zábalem je vhodné udělat si teplou koupel nebo sprchu s tělovou solí (např. Horký zázvor, Grapefruit…) za použití Spa rukavice nebo Japonského ručníku. Tato procedura pokožku na zábal připraví a zlepší tak jeho účinky.
  2. Nasypte směs do misky a zalijte horkou vodou (70-80 °C). Zamíchejte do kašovité hmoty. 
  3. Přikryjte talířkem a nechte 5-10 minut odstát.
  4. Poté naneste na problematické partie, které chcete ošetřit. Např. stehna, hýždě, boky, břicho, paže…
  5. Nakonec zabalte problémové partie do potravinářské fólie, která umožní skleníkový efekt. Ten podpoří účinnější působení bioaktivních látek. Takto odpočívejte 20-25 minut.
  6. Na závěr pokožku důkladně opláchněte a osušte.
  7. Podle stupně celulitidy a potřeby můžete použít další produkty z našeho anticelulitidního programu, které ještě dále prohloubí a znásobí účinky.  

1 balení vám vystačí na 2 použití v závislosti na rozsahu ošetření. Pokud chcete ošetřit téměř celé tělo, můžete použít celé balení najednou, aby byla nanášená vrstva dostatečná a rovnoměrná.

Doporučujeme aplikovat jako desetidenní kúru pro dlouhodobé výsledky. Při pravidelném každodenním ošetření během kúry se můžete těšit na ztrátu až 3 cm objemu. V případě, že tuto kúru podpoříte také pravidelným pitným režimem, zvýšeným pohybem a odlehčeným jídelníčkem, ztráta objemu bude ještě větší.

Výsledky zábalu proti celulitidě

  • kůže je pružnější, elastičtější a vyhlazená
  • ztráta objemu problémových partií
  • projevy celulitidy jsou méně výrazné


Už nemusíte vymýšlet jak zatočit s celulitidou, abyste s klidem provětrali kratší kousky v šatníku - zabalte se, těšte se na léto a …

buďte s námi krásné…






Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz