DÁREK navíc při nákupu nad 20 bodů!
Seznamte se s nabídkou odměn a benefitů na tian-de.cz

Seznamte se s nabídkou odměn a benefitů na tian-de.cz

Jak to funguje v tian-de.cz s body, bonusovou slevou a dalšími výhodami?

Proč má každý produkt bodové ohodnocení? K čemu body slouží?

Na tian-de.cz každý produkt nese nejen cenu, ale i počet bodů, symbolizující jeho hodnotu. S každým vaším nákupem se tyto body sčítají v rámci kalendářního měsíce, přičemž vám umožňují získat dárky či bonusové slevy v budoucích měsících.

💰 Bonusová sleva (provize)💰

Dosáhnete-li během měsíce hranice 100 bodů z vlastních objednávek, odměníme vás v následujícím měsíci bonusovou slevou. Tato odměna bude připsána na váš zákaznický účet na tian-de.cz, kde si ji můžete uplatnit k snížení ceny vaší další objednávky. (Nezbytnou podmínkou je mít u nás servisní centrum)

Pro více informací neváhejte kontaktovat svého sponzora, který vám pomohl s registrací do tian-de.cz.

🎁Dárky k nákupu zdarma🎁

S každou objednávkou nad 1.000 Kč či 2.500 Kč připravujeme pro vás úžasné dárky jako vyjádření našeho díku za vaši přízeň. Hodnota těchto dárků může dosáhnout až 360 Kč, což je naše způsob, jak vám říci "děkujeme".

🚚Nejrychlejší doprava🚚

Objednávky zadané do 9 hodin expedujeme ještě tentýž den, aby vás mohly potěšit co nejdříve. Připravujeme také dny s dopravou zdarma každý měsíc, během kterého vám s radostí doručíme balíčky zcela zdarma při splnění stanovených podmínek.

Soutěže o produktové balíčky 

Všechny objednávky nad 500 Kč automaticky vstupují do naší měsíční soutěže o hodnotné produktové balíčky. Sledujte naši FB stránku, kde vždy do 15. dne následujícího měsíce vyhlašujeme vítěze.

Obdržíte od nás narozeninový dárek🎁.

Nezapomeňte při registraci uvést i datum vašeho narození nebo nám ho později pošlete na e-mail nebo do on-line chatu. Na vaše narozeniny vám pak zašleme příjemné překvapení jako dárek od tian-de.cz.

Nakupujte se slevou

Jestliže už máte registraci s VIP kartičkou u jiného e-shopu či kamenné prodejny, rádi vám umožníme nakupovat se slevou i na tian-de.cz. Pro registraci navštivte www.tian-de.cz/registrace a následně nás kontaktujte na info@tian-de.cz nebo na on-line chat, abychom vám mohli slevu nastavit.

Na závěr, chtěli bychom vyjádřit naše upřímné díky za to, že jste se rozhodli být součástí naší komunity na tian-de.cz. Je pro nás čest pečovat o vaši spokojenost a doprovázet vás na cestě k lepšímu zdraví a pohodě.

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz